Cégbemutató

Cégbemutató

Kik vagyunk

Az AgriBiotica tapasztalt agrárszakemberek által létrehozott vállalkozás, amely legfontosabb célul tűzte ki a környezetkímélő, fenntartható mezőgazdasági termelés támogatását. Olyan korszerű technológiai megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével csökkenthetők a környezeti terhelés, és a kemikáliák használata.

Hiszünk a fenntartható ökológiai termelésben.

A tápanyagveszteségek csökkentésére irányuló fejlesztéseinkkel a talajok természetes állapota és termékenysége nem romlik, valamint kevesebb és hatékonyabb műtrágyahasználatot tudunk biztosítani.

Az állattenyésztési ágazat fenntarthatóságának növelésére kifejlesztett technológiai rendszerünkkel az üvegházhatású gázok kijutása nagy mértékben kontrolálható, ezzel hozzájárulva az Európai Unió egyik legfontosabb célkitűzéséhez.

Szemünk előtt a folyamatos fejlesztés lehetőségét látjuk, ami nélkül nincs üzlet. Bármilyen minőségben is történik, a fejlesztéseknek állandónak kell lenniük a szervezeten belül. Ez magában foglalja a jelenlegi folyamatok, termékek és szolgáltatások minőségét annak biztosítása érdekében, hogy a teljesítményt maximalizáljuk és a legkevesebb veszteséget generáljuk. A folyamatos fejlesztés a piac minden szereplője számára egyaránt hasznára válik az agráriumon belül.

Mit csinálunk

Misszió – miért vagyunk?

Küldetésünk és feladatunk, hogy a mezőgazdaságban dolgozó szakemberek mindennapjait könnyebbé tegyük megoldást kínálva minden olyan problémára, amelyek segítségével csökkenthető a környezeti terhelés, a vegyszerek és kemikáliák használatának mértéke a növénytermesztésben és az állattenyésztésben.

Vízió – hová szeretnénk eljutni?

Az Európai Unió zászlós hajójának is számító Európai Zöld Megállapodás (European Green Deal), amely a klímasemleges és fenntartható gazdaságra való áttérését tűzte ki célul. Az EU-ban az üvegházhatású gázok kibocsátásának 10,3%-ért a mezőgazdaság a felelős, ezért a fenntartható gazdaságra való áttérésben kiemelt jelentősége van a célkitűzéseknek.

Célunk, hogy csökkentsük az élelmiszertermeléssel járó környezetterhelést, amellyel hozzájárulhatunk a fenntartható mezőgazdaság és élelmiszeripar kialakításához. Ehhez a termelési módszerek átalakítására van szükség, amelyhez nagy mértékben hozzájárulnak az ökológiai szemléletű technológiáink.

Termékeink
A folyamatos fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően, egyedülálló termékeink a fenntartható gazdasághoz nyújtanak kézzelfogható segítséget.