Szállítás

Szállítási feltételek, tudnivalók

Az AgriBiotica a megrendelt termékeket a szerződéses partnerei közreműködésével szállítja az ügyfeleinek.

Szállítási díjak, határidők

Belföld

Magyarország területén belül az 500 liter alatti megrendelés esetén: 20.000,- Ft + ÁFA, ezen felül egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel. Az 500 litert meghaladó összmennyiség esetén ingyenes a kiszállítás az egész ország területén.

A várható szállítási idő Magyarországon belül 2-3 munkanap. Kivételek:
2000 litert meghaladó rendelési mennyiség esetén, egyedi egyeztetés alapján történik a szállítás,
baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.

Amennyiben a kiszállítás napja eltér a kért szállítási határidőtől, értesítést küldünk.

Külföld

Külföldre történő szállítás esetén egyedi árakat alkalmazunk, amelyet a konkrét mennyiség és desztináció ismeretében tudunk megadni.
Külföldre történő szállítás esetén a szállítási idő várhatóan 4-5 munkanap (Európa).

Határozott időpontra és helyszínre történő szállítás

A szállító partnerünk különálló cég, éppen ezért az AgriBiotica webáruháznak nincs befolyása a szállítmányok kiszállítási időpontjára. Amennyiben sem Ön, sem valamely kollégája nem tartózkodik a célhelyszínen, akkor olyan címet adjon meg, ahol át tudja valaki venni a szállítmányt az Ön nevében. A megjegyzésben feltüntethető egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban, illetve feltétlenül adja meg mobiltelefonját. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a szállító partnerrel egy előre egyeztetett újabb időpontban fogja megkapni.

Szállítás külföldre

A megrendelt termékeket túlnyomórészt magyarországi címekre szállítunk, a kedvezményes szállítási költségek is erre vonatkoznak. Természetesen meg tudjuk oldani a külföldi szállítást is, de ebben az esetben a szállítási költségnél a nemzetközi tarifákkal kell számolnunk, ami a szállítmány mennyiségének a függvénye. Külföldi szállításnál a megrendelés végösszegét átutalással lehetséges teljesíteni.

Ha igénybe kívánja venni a külföldi szállítás lehetőségét, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk. Kérjük küldje el e-mailben a rendelni kívánt áru cikkszámát és mennyiségét, valamint a célországot, hogy ez alapján ki tudjuk számolni a szállítási költséget.

Sérült szállítmány

Kérjük, hogy a küldeményt kézbesítéskor a szállító partner jelenlétében szíveskedjen megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a termék csomagolásán, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a sérült árut. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha ilyen sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az info@agribiotica.eu e-mail címen.

A megrendelt árukat mindig az előírásoknak megfelelően csomagoljuk, hogy elkerüljük a sérüléseket. Ha kisebb horpadások, karcolások vannak a termék csomagolásán, borításán, az nem feltétlenül utal az áru károsodására, a szállítmány tartalma nagy valószínűséggel sértetlen, a csomagolás megvédte az árut.

Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!